Към количка

Навършването на 30 години е преломен момент в живота на човека. Отбелязването на това събитие трябва да е специално и ние сме насреща, за да Ви предложим оригинален подарък за тридесети юбилей на Вашите близки и приятели. 

First slide

1. Комплектът "Тридесет неща, които да изпиеш, когато навършиш 30" е перфектният подарък за тридесети рожден ден, както за жена, така и за мъж. Той се изработва персонално. Всичките тридесет надписа избирате Вие - могат да бъдат шеговити, да разказват някаква история или да бъдат пожелания към празнуващия. Цветът на комплекта също посочвате Вие. Бутилките се предлагат без каквато и да е течност в тях, което Ви дава свободата да ги напълните с любимото питие на рожденика. Ако желаете да стане по-цветно, може да изберете различен цвят напитки. Гарантираме, че подарък като този ще усмихне всеки! 

First slide

2. Един наистина стойностен подарък за юбилей е персонализирана книга със снимки и текст. В нея може да пресъздадете живота на получателя със снимки и текст от детските му години до момента, да разкажете за важните събития в живота му до сега, да споделите с какво за Вас е ценен и какво го отличава от всички останали, да отправите пожеланията си към него. Това несъмнено е най-емоционалният подарък за юбилей и такъв, който ще остане скъп спомен за получателя. 

Книгата се изработва персонално, а дизайнът съобразяваме с Вашите желания. На корицата също може да бъде поставена снимка.

First slide

3. Ако искате да предизвикате рожденика, то комплекта "Тридесет неща, които да направиш, когато навършиш 30" е перфектният избор за подарък. Той включва 30 предизвикателста, които трябва да се изпълнят през следващата една година; книга, в която да запази спомени и снимки от изпълнението им и кутия с панделка. Комплектът е едно напомняне, че живота е за да се живее. Чрез изпълнението на предизвикателствата, получателят ще натрупа много нови изживявания, а вярваме и че ще се амбицира да продължи да живее на пълни обороти. 
Този подарък се предлага и с персонализация. На кориците на книгата може да се постави снимка, да измислите сами заглавието и/или да се сложи пожелание. Предизвикателствата в персоналния комплект също са по Ваше желание - така имате възможност да измислите неща, за които знаете, че получателят мечтае и отдавна отлага да реализира. 

First slide

4. Ароматна свещ е винаги подходящ подарък за рожден ден. Тя пристига при Вас в кутия с панделка, за да я подарите директно, без да мислите за друга опаковка. Нашите свещи имат възможност за персонализация и можете сами да измислите най-подходящия за получателя надпис. 

First slide

5. Следващото ни предложение за подарък за тридесети рожден ден е постер в рамка

6. Луксозна персонализирана картичка е идеалното допълнение към подаръка, който сте избрали за юбилей. На нея може да поставим Ваши снимки и текст по избор.

First slide

7. Ако рожденикът обича да пътува и да посещава нови места, то имаме перфектното предложение - "Най-хубавите спомени от моите пътешествия в България" или "Най-хубавите спомени от моите пътешествия в Европа". И двата комплекта ще позволят на получателя да запази прекрасните спомени от неговите пътувания. Предвидили сме място за снимки и поставяне на текст с впечатленията му от видяното. 

First slide

8. В случай, че рожденикът обича да посещава театрални постановки, концерти, кино, литературни четения и всякакъв вид културни мероприятия, то обезателно трябва да му подарите този комплект - "Изкуството в мен - дневник/албум за културни мероприятия". В него получателят ще може да съхрани всички спомени и мисли за тези събития. А след време, когато препрочита написаното, ще му бъде интересно да види какви са били впечатленията му. 

First slide

9. Тефтер, в който получателят да води записките си е също подходящ подарък за тридесети рожден ден. Кориците се изработват персонално. Може да бъде поставена и снимка. Тефтерът може да бъде и със седмичен или дневен график, в случай че професията му го изисква.

First slide

10. Прекрасно допълнение към всеки подарък за юбилей е етикет за уиски, който се изработва персонално. Може да се поставят и снимки на получателя, а текста избирате Вие.

First slide