Към количка

Интересни подаръци за Осми март – Денят на жената

First slide

На Осми март отбелязваме Денят на жената. Нашите майки, баби, приятелки и близки до нас жени празнуват на този ден. Да намерим подходящ подарък за всяка една от тях е трудно, а ако искаме да бъде специален, неповторим и затрогващ – то тогава задачата се усложнява още повече.

Представяме Ви няколко идеи за оригинален подарък за Осми март, с които да ги усмихнете:

1. Най-емоционалният подарък за Осми март за жена, който можем да Ви предложим е персоналната книга. Чрез нея може да разкажаете в снимки и текст защо цените мама, приятелка, учител или жената до Вас, да опишете защо тя е специална, с какво е различна и неповторима. Има ли по-прекрасен подарък от спомени, съхранени в книга?

First slide

2. Следващото ни предложение е подарък за мама и се нарича „На света си ми една – за мама”. Това е книга, която съдържа 60 страници, като 49 от тях са с изречения, които да допишете, а останалите – с фрази от типа „Никакъв сладолед, ще те заболи гърлото!“, които да маркирате с „Да“ ако сте ги чували от мама или с „Не“, ако не ги е казвала, когато сте били дете. Обещаваме да разплачете от щастие мама с тази книга, а накрая и да я разсмеете от сърце.

First slide

3. Ароматна свещ с персонален надпис е перфектна идея за подарък за жена. Може да изберете по-закачлив надпис или нещо по-стандартно, но нежно и специално отправено за дамата, която ще я получи.

First slide

4. Друга идея за подарък за Осми март е Тефтер с график, с който да улесните работния процес на жената или пък просто Тефтер с персонален надпис, в който да записва важни задачи. И двата продукта се изработват с корица по Ваше желание, а ако добавите снимка на получателя ще се получи още по-лично и специално.

First slide

5. За дамите, които обичат да посещават театрални постановки, концерти и др. п. е подходящ комплекта „Изкуството в мен – дневник/албум за културни мероприятия”. В него се описват впечатления от филма, който е гледала, емоции, които е изпитала от театралната постановка, която е посетила, интересни моменти от концерта, на който е била и т.н. Този дневник ще запази спомените, а ще се превърне и в албум, защото има място за поставяне на снимки, билети и други сувенири от културните мероприятия.

First slide

6. Осми март е специален празник и за учителите. Помислили сме и за тях и създадохме луксозна Картичка, която изразява признателност и благодарност към тях. Тя е със специално за повода пожелание и невероятно красива. Може да изберете и персонална луксозна картичка, в която да се постави снимка на учителя, на учениците от нейния клас и пожелание, създадено специално за нея.

7. Подходящ подарък за жена, която обича да готви и създава сладки изкушения е Персонален рецептурник. Той не е просто дневник за събиране на рецепти, а място, в което дамата да съхрани кулинарните си творения и визуално чрез поставяне на снимки. Рецептурникът се изработва персонално, като изображението на корицата е по Ваша идея, както и заглавието на продукта.

First slide

8. Интересен подарък за Осми март е Персонален комплект с предизвикателства. Комплектът съдържа: самозалепващи се предизвикателства, които може да са по Ваша идея; книга с размер 15,5х15 см и кутия. На кориците на книгата може да се постави Ваша снимка, да се постави име и да се впише послание.

First slide

9. Постер в рамка е винаги отлична идея, когато става дума за подаръци. Имаме богато разнообразие и със сигурност ще намерите нещо подходящо като подарък за Осми март. Може да е със снимки или само с текст, но несъмнено ще е персонално и оценено от дамата.

First slide

10. Интересен подарък за жена, която обича да пътува е комплекта „Най-хубавите спомени от моите пътешествия в България”, а още по-интригуващ и предизвикателен е комплекта „Най-хубавите спомени от моите пътешествия в Европа”. Те са своеобразен дневник/албум, в който да съхрани всички емоции от посетените нови места. Стикерите към комплекта ще допълнят визията за градовете, които е видяла и описала. Тези комплекти наистина ще очароват всеки.

First slide